SKEK

Reserveren

Wegens de huidige maatregelen omtrent COVID19 werken wij in ‘Skek met een stricter schema dan gebruikelijk. Dit betekent dat u 2 uur de tijd heeft om bij ons te komen eten. Zo kunnen wij u de meest hygiënische eetomgeving garanderen en zo veel mogelijk mensen verwelkomen. We willen u vriendelijk verzoeken om op tijd te komen en op tijd plaats te maken voor de volgende reservering. Wij beseffen dat dit niet ideaal is maar we hopen dat u dit begrijpt. We willen daar aan toevoegen dat u, in overleg met ons personeel, eventueel langer kan blijven zitten indien u dat wenst. Verder willen wij u herinneren aan de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand, was uw handen en let op de aangegeven looproutes.

Reserveren bij 'Skek voor 3 of 4 personen is alleen toegestaan wanneer u een gezamenlijk huishouden vormt.
Wij hanteren een maximum van 4 personen momenteel. Indien u met meer dan 4 mensen wil komen, kan u telefonisch onze kapiteinskamer reserveren. In dat geval moet u tot hetzelfde huishouden behoren.

Reserveer een tafel
-
Momenteel behouden we een maximum van 4 personen.
-
Als uw gewenste tijd er niet bij staat betekent het dat deze volgeboekt is op deze datum.
Contact

Ik bevestig dat, indien ik of iemand van mijn gezelschap 24 uur van tevoren klachten gerelateerd aan COVID19 vertoont, ik mijn reservering zal verzetten of annuleren.
Wegens de mogelijkheid dat een controle plaatsvind waarin onze reserveringen opgevraagd worden, willen we u verzoeken toestemming te geven voor het opslaan van uw ingevoerde gegevens.
Sending request ....
Spring naar toolbar