SKEK

Expositie

Elke twee maanden is er aan de muren van ons restaurant een andere expositie te bewonderen, veelal gemaakt door jonge studenten. Van jurken die aan het plafond hangen tot persoonlijke fotoseries, alles komt voorbij. Wil jij ook een keer jouw werk bij ons exposeren? Mail dan naar expo@skek.nl

EXPO Juli: kunt kopen, niet duur

Heb jij nog zo’n IKEA New York vergezicht met ingekleurde gele taxi’s boven je bed hangen? Een print van Tournee au Chat Noir die je in Parijs bij een kraampje op de kop hebt getikt voor 12,95? Een Pulp Fiction poster met een Marilyn Monroe Warhol ernaast? Er komt een punt in ieders leven waarop je deze ondingen wegflikkert en plaats maakt aan je muur voor iets dat je met zorg hebt uitgezocht.

In ‘Skek kun je de hele maand Juli √©chte kunst op de kop tikken, die niemand anders heeft. De werken die we een podium geven zijn allemaal van beginnende kunstenaars, die nog studeren of net zijn afgestudeerd en die naast hun onbetaalde stages en exposities ook gewoon moeten eten. Zij bepalen zelf hun prijs- maar reken maar op niet duur.
Op 6 juli hebben we een expositie-opening waarop de makers de kunstwerken en hun prijs officieel gaan onthullen. De muziek wordt verzorgd door pianoduo Mira Thompson en Giovanni Agosti, en de opening valt toevallig samen met onze eerste Sangria avond!

De kunstenaars van de maand Juli zijn:

Sammie Sophie
sammiesophie.com/

Casper Braat

Nikki Jackson
(Naomi Jansen)

Monk Dagelet
instagram.com/monk.dizzy/

expo@skek.nl