Gliss

20 Jun, 2019

21:00 - 23:00

Drie lieflijke jongens opgegroeid in de cits (Amsterdam) geven zichzelf bloot op de EP ‘GLISS’ met een geluid dat het beste te beschrijven is als kabbelend ontmoet funky: zoetsappig waar het moet, vunzig wanneer het kan. De lichtvoetige teksten van Rens vloeien feilloos over de variërende producties van Noback en Kunst.

Hoewel de muziekstijlen uiteenlopen, spitst het thema zich toe op de verleidingen die komen kijken bij het leven van drie mooie jongens, aan de voet van hun net nog niet volwassen leven. De plaat probeert een broeierig en dansbaar geluid neer te zetten: desalniettemin vallen er voor de liefhebber genoeg lagen te ontrafelen. Met een knipoog wordt er verwezen naar de verschillende muzikale invloeden en hoewel er slechts het resultaat van 3 paar handen te horen is, voelt het bij tijd en wijle alsof er een voltallige band te voorschijn komt.

De hoop voor aankomend jaar is het geluid verder te verfijnen en te laten schitteren door je speakers, op zonnige festivalletjes en in zweterige kelders, met als ultieme doel swingende heupen en stralende koppies.