SKEK

Agenda

2 juni

21:00

NORE

Alternatief maar knuffelbaar; het vijftal van de band NORE heeft het hart op de goede plek zitten. De muziek is als de ongemakkelijkheid van een 80’s familiefoto gemixt met de gezelligheid van een goed huisfeestje. 

Met een mix van energieke en rustigere indiemuziek nodigt NORE de luisteraar uit om het leven in één optreden te doorlopen. Het ene moment dein je mee op een nummer over veldboeketten, en tien minuten later dans je met je buurman op een nummer over een mislukte relatie. 

NORE is ontstaan vanuit frontvrouw Tes, die liever zelf Noor had geheten. Om deze pijn een beetje te verzachten, besloot ze haar band NORE te dopen.

De artworks van NORE leiden een eigen leven naast de muziek: eigenzinnig en gemaakt door Tes, die ook actief is op visueel gebied. De muziek van NORE gekoppeld met de artworks zorgt voor een uniek beeld waar niet omheen te lopen is.

8 juni

20:30

KLEINKUNST AVOND

9 juni

21:00

BERNICE ALOYSE

Bernice Aloyse is een songwriter uit Amsterdam. Emotionele, eerlijke songs met een melancholische sfeer. Bedroom pop met invloeden van onder andere Elliott Smith, PJ Harvey, Beabadoobee en Soccer Mommy.

17 juni

21:30

NIET DUWEN 

We gaan weer een feestje organiseren!

22:00

YUNG VOLWASSEN

Voor de bereiding van het gerecht Yung Volwassen meng je Nederlandse hiphop met aanstekelijk enthousiasme. Roer er een vleugje pop en een snufje house doorheen met wat trap naar smaak. Garneer vervolgens met een portie straat en een korreltje zout. Zo vind je een veelzijdige smaak met de potentie een echte Amsterdamse delicatesse te worden.

23 juni

21:00

CARDIGAN INN

Cardigan Inn is een jonge post-punkband die de perfecte balans zoekt tussen verrassende melodieën en stevige grooves. Geïnspireerd door King Gizzard, Parquet Courts en The Talking Heads heeft dit viertal uit Amsterdam hun garagerock-oorsprong een frisse draai gegeven wat resulteert in een catalogus variërend van zachtere popsongs tot langere keiharde composities. Met de maak van hun debuutalbum in volle gang, is de band enthousiast voor de toekomst en kan niet wachten om het publiek hun frisse nieuwe geluid te laten horen.

26 juni

JAZZ JAM

Weer een welbekende jazz jam georganiseerd door Linus!